Egy jó IT rendszerrel az Ön vállalkozása is sikeresebb lehet!
Egy jó IT rendszerrel az Ön vállalkozása is sikeresebb lehet!
Levesszük válláról a terhet! Bízza ránk az IT üzemeltetést, hogy Ön a saját munkájára tudjon koncentrálni.

Kérjen ajánlatot!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az információs társadalom alapvetően átrendezi az emberek egymáshoz és környezetükhöz való viszonyát: a korábbi munkamegosztást, az életmódot, a társadalmi struktúrát, a kommunikációt, a szórakozás és szabadidő rendszereit. Az információ-kommunikációs technológia napjainkra a hivatali, ügyviteli, gazdálkodási, üzleti, projektmenedzseri, fejlesztési feladatok (tervezés, végrehajtás, monitoring) megfelelő színvonalú, zökkenőmentes ellátásának alapvető eszközévé, támogatójává vált.

Az M&M Computer ebben a folyamatban nyújthat megfelelő segítséget vállalkozásának. Távoli, irodán kívüli munkavégzés, biztonsági mentés, megbízhatatlan levelezés, elavult, lassú informatikai rendszer, nem megfelelő rendszergazda, nem hatékony csapatmunka... csak pár példa, amiért az eddigi ügyfeleink már minket választottak. Megoldás mindenre van és együtt meg is fogjuk találni!

Hiszen egy vállalkozás életében a mai világban már alapvető elvárás, hogy megbízhatóan működjön az IT infrastruktúra. Nagyban megnehezítheti a munkát, ha elavult ez a rendszer. Mi, az M&M Computernél a legmodernebb technológiákat megismerve és felhasználva, szakembereinket folyamatosan képezve, 30 év tapasztalatával tervezzük meg és üzemeltetjük ezeket a rendszereket. Elkötelezetten hiszünk benne, hogy az ügyfél akkor elégedett, ha mi proaktívak vagyunk és nem utólag orvosoljuk a problémákat, amikor már megtörtént a baj, hanem megelőzzük. Így csökkentve a leállások idejét a minimumra. Tapasztalatból tudjuk, hogy a bajt sokkal olcsóbb megelőzni.

Ennek a szemléletnek köszönhetően az elmúlt 30 évben folyamatosan fejlődhettünk. Hisszük, hogy ez a szemlélet átragad partnereinkre is és együtt mindketten tovább fejlődhetünk.

Szolgáltatásunkba ügyeleti idő is tartozik, így akár a hét minden napján, a 0-24 órás rendelkezésre állás is megoldható. Reméljük hamarosan Önt is partnereink között említhetjük!

Proaktív
A szemlélet, amiben hiszünk.
Rendszergazda
A szakmánk, amit szeretünk.
24/7/365
Az év minden napján.
0-24
Minden órában.

KONCENTRÁLJON A SAJÁT MUNKÁJÁRA ÉS NE FÁJJON A FEJE AZ IT MIATT!

Nem kell aggódnia többet az IT rendszer miatt, ha ránk bízza az üzemeltetést. Sokan úgy vannak vele, hogy megoldják saját maguk, nem szeretnének rendszergazdát felvenni, mert egyszerűen nem éri meg. Ez egészen addig járható út, amíg meg nem történik a baj és csak utána keresnek fel szakembert. Ilyenkor viszont már az esetek túlnyomó többségében sajnos nincs visszaút, a beavatkozás túl későn történik meg és fontos, pótolhatatlan adatok vesznek el.

Kedvező áraink miatt egy kisvállalkozásnak is megéri szolgáltatásunk, mert jóval olcsóbban tud velünk szerződést kötni, mint egy önálló rendszergazda munkabére. További előny, hogy szervizrészlegünk révén helyben és kedvezményesen tudjuk javítani eszközeit, ha pedig ez nem lehetséges, kiskereskedelmi boltunknak és nagy raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnal tudunk cserekészüléket biztosítani.

Az M&M Computer-nél nem csak egy rendszergazdával köt szerződést! 18 fős, képzett szakemberekből álló csapat állhat Ön és vállalkozása mögött!

KAPCSOLAT

IT üzemeltetés hibabejelentés

Kis-Tóth Zsolt

IT üzemeltetés

Közvetlen: 72/ 516-518

Mobil: 30/ 747-6553

Mutzhausz Richárd

IT üzemeltetés

Közvetlen: 72/ 516-517

Mobil: 30/ 956-4861M&M Computer Számitás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Korlátolt Felelősségü Társaság
Székhely: 7623 Pécs, Mártírok útja 42.
Adószám: 10582048-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09-060538
Ügyvezető: Szappanos Gábor